Despre noi

Societatea noastra are o experienta de peste 10 ani in distributia, instalarea si service-ul generatoarelor de curent diesel si de peste 20 de ani in domeniul electric.

Scopul acestui blog ' despre generatoare diesel' este acela de a avea o interfata de comunicare cu potentialii clienti sau cu oricine este interesat de acest domeniu.

De-a lungul timpului am capatat o experienta vasta in ceea ce priveste utilizarea generatoarelor diesel si dorim sa transmitem mai departe totate informatiile importante de tinut seama atunci cand se doreste achizitia unui generator diesel. Pe langa investitia initiala, un generator diesel presupune si  intretinerea acestuia, la nevoie reparatia lui si implicit procurarea de piese de schimb specifice tipului de generator (in functie de motor, alternator etc.).

Cel mai important sfat pe care il putem transmite este acela de a achizitiona un generator diesel pentru care in viitor sa va asigurati ca veti gasi pe piata din Romania consumabilele necesare sau la nevoie piese de schimb.

Marci precum Iveco, Deutz, Volvo, Perkins, Yanmar au deja reprezentanta in Romania. De asemenea, un producator de generatoare de curent de traditie ofera garantia obtinerii in viitor a oricaror piese de schimb necesare.

Desi ne dorim sa putem raspunde oricarei solicitari din partea clientilor pentru achizitionarea unui generator de curent, am ales sa urmam propria strategie si din aceste motive promovam doar generatoare de curent pe care noi insine le-am achizitiona pentru flota noastra proprie.

Mai multe sfaturi pentru achizitia unui generator de curent puteti citi pe pagina site-ului nostru.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu