De ce companiile de închiriere aleg grupuri electrogene HIMOINSA?

Profitabilitatea este ceea ce contează în sectorul de inchiriere, alaturi de calitate si echipament durabil. În acest sens, generatoarele de închiriere necesita a fi de o excelenta performanță excelentă și fiabilitate. Cu toate acestea, compania de închiriere nu este utilizatorul echipamentului; mai degrabă acționează ca un intermediar între producător și utilizatorul final. Acest proces face ca faza de proiectare sa fie mai complicata pentru producătorul de generator, deoarece implică un aspect suplimentar în comparație cu alte sectoare. Aici, nevoile societății de închiriere și cele ale utilizatorului final trebuie să fie luate în considerare împreună.


Caracteristica unică a sectorului de inchiriere este că echipamentul poate fi utilizat într-o gamă larga de aplicații: de la evenimente, sectorul petrol si gaze, constructii, minerit, tratare a apei, la regim de intervetie temporar pentru magazine, spitale sau hoteluri. “Fiecare dintre aceste aplicații are propriile sale caracteristici unice importante și cerințe foarte diferite, motiv pentru care la HIMOINSA am conceput gama de închiriere HR, care întrunește toate aceste nevoi într-un singur produs”, a declarat Massimo Brotto, Business Development Manager Himoinsa. “Ceea ce generatorul nostru diferentiaza de concurenta sunt patru valori care stau la baza procesului de proiectare și de fabricație: transportabilitate, fiabilitate, durabilitate și simplitate”, adaugă el.
Transportabilitate 

 Grupurile electrogene și turnurile de iluminat HIMOINSA sunt usor de transportat, datorită punctelor de ridicare unice și șine pentru stivuitor, evitând îndoirea și deplasarea componentelor în timpul ridicării. Echipamentul este, de asemenea, potrivit pentru diverse moduri de transport, HIMOINSA proiectand modelul carcaselor astfel incat sa optimizeze capacitatea de încărcare, atât pentru platformele pe roți, cat si pentru containere de 20″sau 10″. “Pentru containere, avem un kit special care permite să incarcarea optimizata in containere. În plus, HIMOINSA ofera aprobare CSC pentru containere, astfel încât să poată fi transportate atât pe uscat cat și pe mare “, adauga Brotto.
Rezistența la intemperii
Generatoare de inchiriat rezista la pătrunderea apei, coroziune din cauza umidității și înaltă salinitate, gheață și zăpadă, si pierderea de putere din cauza temperaturilor ridicate. Intreaga structura este fabricata din tablă de oțel carbon, în conformitate cu EN10111.2008. Grosimi de până la 8mm pentru componente structurale. Toate sudurile sunt realizate folosind tehnologia robotizate MIG-MAG.
“Ca urmare, va oferim echipamente care pot rezista peste 1000 de ore la testul de spray cu sare. De asemenea, etanșam toate îmbinările fizice pentru a preveni orice pătrundere de apa sau umezeală. Sistemele de admisie a aerului și evacuare au fost dezvoltate în mod semnificativ în ani de testare într-o gamă foarte largă de medii extreme. Astăzi putem garanta un sistem de protecție impotriva pătrunderii apei, care este unic pe piata, precum si o filtrare eficienta a elementelor solide, cum ar fi nisipul, sau praf mineral “, spune Massimo Brotto. De asemenea, trebuie subliniat faptul că aceste rezultate au fost obținute fără a sacrifica orice performanta acustica sau de ventilație sau capacitatea de racire a motorului, care este garantata de până la 55ºC.
Ușor de utilizat
Ne-am angajat să asiguram produselor noastre de inchiriere o interfață de utilizator, care este simpla, ușor de utilizat, intuitiva și eficienta. Cu acest scop în minte HIMOINSA proiecteaza și produce sisteme electronice; controllerele CEMx și Mx, poate comunica cu noile protocoale de motoare Stage 3A și interpreta algoritmi complexi de protectie, simplificându-le pentru a oferi o experiență plăcută și productivă utilizatorului. Sistemul este construit pe o structură modulară și flexibilă, în care o unitate centrală, cu un microprocesor, se conectează printr-un protocol CAN, cu extinderea diverselor utilizari: de afișare și tastatură, intrare analogica și digitala, placi de releu de operare, interfețe de comunicare MODBUS , Ethernet, GPRS și interfața cu platforma de Management al Flotei, care permite monitorizarea și gestionarea centralizată a flotei de închiriere.

FIABILITATE
Garantarea că echipamentul va funcționa pe toată durata de viață utilă fără a fi nevoie să se oprească pentru întreținere neplanificată este vitală. Acesta este motivul pentru care selectarea materialelor și a componentelor generarorului este de o importanță capitală. Echipa de ingineri HIMOINSA a examinat fiecare aspect al poziției componentelor de funcționare, poziția și numărul punctelor de ridicare, orientarea și poziția sistemului de intrare a aerului / evacuare gaze, o protecție completă a pieselor calde și în mișcare.

, ,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu